Projektinhallinta -ActiveCollab

ActiveCollab on tehokas ja edullinen projektinhallintasovellus kaiken kokoisille yrityksille

Soveltuu mainiosti mm. suunnittelutoimistoille esim. arkkitehtitoimistot ja insinööritoimistot, It-yrityksille, mainostoimistoille ynms. projektien kanssa työskenteleville yrityksille.

Pilko projektit tehtäviin ja hallitse kokonaisuutta Projektinhallinnan ohjelmisto, jolla voit pilkkoa projektin pienempiin osiin, ja tehtäviin. Jaa tehtävät henkilökunnan kanssa ja määrittele kullekin tehtävälle vastuuhenkilö. Vastuuhenkilöt vastaavat projektin tehtävien suorittamisesta. Näin projektisi pysyy tiivisti kasassa.

Viestintä
Tiedoksiannot tehtävien valmistumisesta tulevat automaattisesti sähköpostilla projektin jäsenille sitä mukaan kun tiimisi suorittaa tehtäviä. Näin kaikki pysyvät ajantasalla mitä projektissa tapahtuu. Voit halutessasi myös kutsua asiakkaasi katsomaan oman projektin etenemistä -tietenkin sinun rajaamilla oikeuksilla. Jokaisessa projektissa on omat keskustelufoorumit, jossa voit vaihtaa mielipiteitä projektin etenemisestä sekä tehtävistä. Tämä vauhdittaa viestintää, jonka tehostuessa tiimi pääsee parempiin tuloksiin.

Aika ja laskutus
Tehtäviin käytetty aika kirjataan projektipäiväkirjaan, josta voidaan luoda suoraan laskut ajankäytön perusteella. Jokainen tunti tulee varmasti kirjattua sekä laskutettua. Laskut on mahdollista lähettää myös verkkolaskuna operaattorille (Maventa) nappia painamalla. Laskut voit myös tulostaa pdf-tiedostosta tai lähettää suoraan sähköpostilla asiakkaallesi. Laskutusta voit seurata laskun luonnoksesta laskun maksuun saakka. Myös osamaksuja voidaan kirjata laskulle.

Helppokäyttöinen
Ohjelman käyttö on helppoa ja yksinkertaista. Luot vain projektin, jonka jälkeen kaikki projektiin liittyvät toiminnot ovat yhdellä näytöllä käytettävissäsi. Ei monimutkaisia ja vaikeita valikkoja. Voit vastata järjestelmän lähettämiin viesteihin myös sähköpostilla, joten lisätäksesi esimerkiksi keskusteluun kommentin, sinun ei tarvitse kirjautua järjestelmään. Lähetät vain vastauksesi sähköpostilla ja järjestelmä asettaa vastauksesi viestiketjuun.

Tee tilaus tai ota yhteyttä täältä!Kertaluontoinen avausmaksu, sisältää lisenssin: 399€

Kuukausiveloitus alla olevan taulukon mukaisesti. Kiinteä edullinen kuukausihinta, ei käyttäjäkohtaisia maksuja. Kaikkiin hintoihin lisätään ALV 23%

Toiminto Pronssi (99€/kk) Hopea (143€/kk) Kulta (197€/kk)
Projektinumero   x x
Liukumat   x x
Lasku x x x
Myyntiraportti x x x
Sähköinen laskutus     x
Kielikäännös x x x
Tunnit+ (5 projektia)   x x
Tuntihinnat / henkilö     x
Serveripaikka/500mb x x x
Varmistukset x x x
© 2023 KTR OY