Muutamia Referenssejämme

Valtra

Valtra on maailmanlaajuisesti toimiva, suomalainen traktorivalmistaja. KTROY on toteuttanut Valtralle useita sähköisen liiketoiminnan räätälöityjä ratkaisuja.

Travius

CODEGEM – Enemmän kuin tietojenhallintaa. CodeGem tarjoaa matkailun tukipalveluja yrittäjille tavoitteenaan parantaa matkailuyritysten kilpailuedellytyksiä tarjoamalla yrittäjille asianmukaiset työkalut ja oikeat kontaktit tuloksen tekoon. KTROY kehittänyt yhdessä Codegem Oy.n kanssa Travius toiminnanohjausjärjestelmän.

Kestools

Kestools Oy tuo maahan laadukkaita lastuavia työkaluja mm. Saksasta, Itävallasta ja Japanista. Kestools Oy on yksi Suomen johtavista jyrsin- ja sorvityökalujen toimittajista. KTROY on luonut Kestools Oy:lle uuden päivitetyn yritysilmeen (logo, käyntikortit, esitteet, www-sivut)

Ruthin leipomo

Toteutimme uuden Ruhtin leipomon www-ilmeen. Uusi leipomo avasi ovensa Jyväskylässä toukokuussa 2010. Tuoreen leivän tuoksu leviää jälleen Ruthilta ympäri Suomea.

Powerforest

PowerForest Oy on erikoistunut metsäkoneiden työlaitteisiin. Valikoimasta löytyy sekä uusia työlaitteita, että myös vaihteleva valikoima käytettyjä koneita. KTROY on luonut Powerforest Oy.lle yritysilmeen (Logo, värimaailma ja www-sivusto, jossa on mukana mm. räätälöityjä sovelluksia)

Kuntokeskus SuperFit Oy

Kuntokeskus SuperFit Oy on itsenäinen ja yksityinen kuntokeskus, joka sijaitsee Vaajakoskella Jyväskylän kupeessa Yrityssatama Amiraalin yhteydessä. Toteutimme SuperFitin sivut yritysilmeen mukaisesti julkaisujärjestelmään. Kaikki kuntoilemaan SuperFittiin!

© 2020 KTR OY