Muutamia Referenssejämme

Valtra

Valtra on maailmanlaajuisesti toimiva, suomalainen traktorivalmistaja. KTROY on toteuttanut Valtralle useita sähköisen liiketoiminnan räätälöityjä ratkaisuja.

Travius

CODEGEM – Enemmän kuin tietojenhallintaa. CodeGem tarjoaa matkailun tukipalveluja yrittäjille tavoitteenaan parantaa matkailuyritysten kilpailuedellytyksiä tarjoamalla yrittäjille asianmukaiset työkalut ja oikeat kontaktit tuloksen tekoon. KTROY kehittänyt yhdessä Codegem Oy.n kanssa Travius toiminnanohjausjärjestelmän.

Rotonet

ROTONET on enemmän kuin nettikauppa. Tuotteiden lisäksi saat meiltä myös asennuspalvelun. Kaikki tuotteet tehtaan hinnoilla. Tutustu alan uutuuksiin ja laajaan mallistoon.

KTROY kehitti Rotonetille helposti ylläpidettävän, räätälöidyn verkkokaupan asiakkaan toiveita kuunnellen.

Rock and Lake

Täydellinen loma rakentuu korkeatasoisesta mökkimajoituksesta omasta rantamaisemasta nauttien, elämyksellisistä retkistä ja ohjatuista aktiviteeteista sekä omatoimisesta luontoliikunnasta, johon tarjoamme vuokravälineet jokaiseen vuodenaikaan. Palveluistamme löytyvät myös juhla- ja kokouspalvelut sekä vaihtoehtoja työhyvinvointiin yrityksille ja yhteisöille. Rock and Lake on eteläsavolaisten paikallisten yritysten yhteistyöverkosto.

KTROY:n kehittämä täysin räätälöity verkkosivusto sekä Travius-integraatio.

Luotorent

Sähkömaastopyöräily on loistava tapa tutustua Hailuodon ainutlaatuiseen luontoon! Halusitpa sitten katsella maisemia tai tykittää pitkin polkuja, kalustollamme se onnistuu. Sähköavustus antaa vasta-alkajallekin mahtavasti lisävoimaa ylämäkiin ja pitemmille retkille. Pyöriemme leveämmät renkaat kantavat hiekkarannoilla ja antavat pitoa metsäpoluille. Lähde liikkeelle Luotoon!

KTROY:n tekemä täysin räätälöity verkkosivusto sekä Travius widget-kauppa integraatio.

Tervolan Vuokratalot Oy

Tervolan Vuokratalot on Tervolan kunnan omistama vuokratalo yhtiö, joka tarjoaa monipuolista asumista Tervolan kunnan alueelta. Asunnot ovat pääasiassa keskustan läheisyydessä sijaitsevia yksitasoisia rivitalohuoneistoja. Tällä hetkellä meillä on tarjolla 235 vuokra-asuntoa 21 eri taloyhtiössä.

KTROY:n tekemä täysin räätälöity verkkosivusto ja ohjelmisto kohteiden helppoon lisäämiseen, muokkaamiseen ja ylläpitoon.

Huvilippu

Lipunmyynti - Helposti ylläpidettävä julkaisujärjestelmä mm. huvipaikkojen ennakkolippujen myyntiin. Lue lisää

© 2023 KTR OY