LaRe - LAITEREKISTERI

Kaikkeen mitä pitää huoltaa

Lataa esite

- Laitteiden asennus, -huolto ja laitetietojen ylläpitoon ja dokumentointiin
- Laitteen tunnistetiedot luetaan joko QR-koodista tai NFC tarrasta matkapuhelimella
- Helppokäyttöinen mobiili-käyttöliittymä
- Selkeä www-käyttöliittymä
- webCRM integraatio
- Räätälöitävissä

Edut

Tuotetiedot ja huoltohistoria aina ajantasalla ja saatavilla - reaaliaikainen

Vähentää virheitä - lisää kustannustehokkuutta

Nopeuttaa huoltotoimenpiteitä

Selkeyttää takuuasioita

Kenelle?

Laitetoimittajille ja takuuhuoltajille esim. ilma- ja maalämpöpumput, ilmastointikojeet, teollisuuden laitteet ja instrumentit, automaatit, kopiokoneet jne.

Sovelluksella on lähes rajattomat käyttömahdollisuudet!

Räätälöinnillä ratkaisu juuri sinun tarpeisiin - Kysy lisää!

Laitekanta

Laitekannasta näkee kaikki järjestelmään kirjatut laitteet ja niiden oleellisimmat tiedot, eli mallin, laitetyypin, laitenumeron ja laitteen mahdollisen sijainnin.

Laitetiedot

Laitteen tiedot sisältävät oleellista tietoa laitteesta, kuten sen tyypin, mallin, valmistajan, laitenumeron sekä laitteen vastuuhenkilön (Käyttäjä).

Asetukset: huolto-ohjelmat

Asetuksista voidaan käydä määrittelemässä jokaiselle järjestelmässä olevalle erilliselle mallille omia huoltotoimenpiteitä. Kirjattaessa uutta laitetta huolto-ohjelma muodostuu joko mallin huoltoohjelmasta valikoitavien toimenpiteiden aikavälien mukaan, tai laitekohtaisesti räätälöidysti.

Huolto-ohjelma

Laitteen huoltoohjelmat sivusta voi nähdä laitteen käyttämän huolto-ohjelman ja suunnitellut huoltopäivät. Tätä kautta myös huoltajat voivat kuitata toimenpiteen suoritetuksi.

Huollontarve

Huoltotarve-listaus listaa kaikkien sisään kirjattujen laitteiden huoltotarpeet ja niiden suunnitellut päivämäärät. Listalta näkee myös suunnitellun toimenpiteen ja laitteen sijainnin.

Huoltohistoria

Kun laitteelle on suoritettu huoltoja, näkyvät ne laitteen huoltohistoriassa josta näkyy suoritetut toimenpiteet, päivämäärä ja tekijä.

Vapautuvat

Vapautuvissa laitteista voi nähdä kaikki järjestelmään kirjatut laitteet, jotka vapautuvat viimeistän kuukauden npäästä. Taustajärjestelmä myös lähettää laitteesta vastuussa olevalle ihmiselle sähköpostin, kun vapautumiseen on kolme viikkoa.

Yhteydenotot/tilaukset

Mikko Kuorikoski

Kivääritehtaan Ratkaisut Oy
Revonkatu 11, 40400 Jyväskylä

Mobile: +358 40 76 95808
e-mail: mikko.kuorikoski@ktroy.fi

© 2023 KTR OY